Min digitale hverdag

Årsaken til at jeg startet nettopp denne blogge ner fordi det er en del av læringen og innleveringene i faget Digital Markedsføring (DIG2103) ved Høyskolen Kristiania. Det startet med at vi skulle starte opp vår egen blogg, hvor vi skulle ukentlig legge ut innlegg som omhandlet temaene vi hadde gått gjennom i forelesningene. Da vi fikk presentert dette, må jeg ærlig innrømme at jeg var veldig skeptisk til dette som læring, men det har gitt positive virkninger. Jeg er nødt til å arbeide mer med faget, siden jeg skal skrive et innlegg om det, og jeg tror dette er en veldig fin måte for oss studenter å kunne lære om hvordan samfunnet endrer seg.

Daglig bruker jeg mye tid på telefonen, i følge Siri sin gjennomsnittlig vurdering går det ca 6 timer daglig på telefonen. Hvor jeg bruker mye tid på forskjellige digitale plattformer. Via disse samhandler jeg mye med flere mennesker, slik som å sende meldinger via Facebook, følge med på nyhetene på vg, legge ut, like og kommentere bilder/videoer på Instagram, og selvfølgelig sende utallige snaps i løpet av dagen. @alt dette gjør at jeg klarer å følge med på hva mine omgangsvenner og andre driver med. Det skumle med å legge ut ting på sosiale medier er det alltid vil følge etter deg som et digitalt fotavtrykk.

One Reply to “Min digitale hverdag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *